De erfenis

Een bestaand huis kopen is een spannend avontuur. Sluit het huis en de tuin aan bij uw wensen? Vaak krijgt u te maken met de uitgewerkte ideeën van de vorige bewoner. Niet altijd even welkom.

Voor de tuin kan dat veel vragen opleveren. De vormgeving, de uitstraling en de beplanting is vaak niet uw smaak en bovendien heeft u aanvullende wensen.

Tijd voor een doordacht tuinplan om de goede elementen uit de bestaande tuin te gebruiken voor de inrichting van een nieuwe tuin, uw tuin.

Bestaande bomen, struiken, een waterelement en verharding kunnen vaak met enkele aanpassingen een goede basis vormen voor de nieuwe tuin.

Zo ook hier. Dit saaie stukje gras is nu het ochtend terras voor de eerste kop koffie in de zon.

Ook vormgevende hagen, kleine bomen en structuur beplanting kunnen vaak blijven staan. Aangevuld met bloeiende vaste planten, klimplanten als rozen, akebia, en clematis, stoere bodembedekkers en vroeg bloeiende bollen leveren een geheel ander tuin op.

Bestaande tuin in een nieuwe sfeer

Zoals hier waar de bestaande vormgevende beplanting is aangevuld met de wensen van de eigenaresse; veel bloemen en een piepklein groentetuintje voor enkele tomaten en wat kruiden.

Als u een erfenis heeft gekregen waar veel vragen over zijn, dan denk ik graag met u mee om er uw nieuwe, prachtige tuin van te maken.

Gepubliceerd door rendyregtuitgardenconcepts

Ruim 25 jaar internationale ervaring in het creëren van bijzondere tuinen. Concept, ontwerp, beplantingsplannen & advies, workshops en lezingen.

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: