Even voorstellen vervolg

Happy to share my garden passion in magazines, newspapers, TV-programmes, lectures and garden tours.’

Jardin Maizicourt

Wilt u uw verhaal vertellen, laat mij het schrijven.

Mijn liefde voor tuinen is zo groot dat ik deze graag deel. Al vele jaren word ik telkens weer verrast in tuinen door originele oplossingen, bijzondere plantencombinaties en materialen. En in de natuur door ongebruikelijke combinaties van vormen en kleuren. Al deze inspirerende ervaringen & kennis deel ik graag met u.

Als schrijver over bijzondere Franse tuinen heb ik ruim 10 jaar geschreven voor het tijdschrift ‘Leven in Frankrijk’. Aangevuld met artikelen voor diverse tijdschriften, bedrijven en clubs. Voor Kupers Tuinreizen schrijf ik met veel plezier over de meest bijzondere tuinen van Europa met enkele van deze tuinreizen ga ik mee als begeleider.

Voor uw bedrijf, afdeling, club of eigen website schrijf ik met plezier: Blog’s, FB-posts, introducties, nieuwsbrieven en website teksten.

Jardin Plume in Normandiê

Informeer naar de diverse mogelijkheden voor een éénmalige-, wekelijkse- of maandelijkse bijdrage in uw krant, uw site of FB -pagina

Jardin d’Agapanthe – Normandië

%d bloggers liken dit: