Even voorstellen

Eigenlijk wil iedereen hetzelfde in zijn tuin. Iets te zien hebben, iets te doen hebben, te spelen of lekker lui genieten in de hangmat of genieten op het terras met familie en vrienden.

Rendy Regtuit

Ik vind het een mooie uitdaging juist die tuin te creëren die past bij uw wensen en ideeën, het huis en haar ligging & omgeving. Voor u ben ik slechts de vertaler van uw dromen en tuinwensen.

Opgeleid als hovenier (A&O) op toen nog de meisjesschool Huis te Lande met o.a. mijn favoriete docenten de heren André de Baere (ontwerper en inspirator) en Wim Oudshoorn (fantastische plantenkennis en gelukkig erg streng)

Sindsdien zijn er vele ideeën, concepten, ontwerpen en beplantingsplannen gecreëerd. Voor privétuinen, entreetuinen van bedrijven voor vakantieparken en campsites. Voor schoolpleinen en BSO voor gemeentes en wedstrijden. Allemaal even uitdagend en succesvol gerealiseerd.

Tuinkunstgeschiedenis leert dat een goede kennis van beplanting aangevuld met creativiteit, goed luisteren en een beetje lef bijzondere tuinen oplevert. Of dat nu een privétuin is, een entreetuin bij een bedrijf of openbaar groen. De uitgangspunten blijven altijd hetzelfde.

Kleur, vorm en geur zijn zo aantrekkelijk aan de lavendel

Onze zintuigen zijn daarbij het belangrijkste. Wat zie ik, wat ruik ik, wat hoor ik, hoe voelt het aan en niet onbelangrijk bij een kruiden- en of moestuin; wat proef ik ?!

Het begint met een inventarisatie van uw wensen. In het concept zijn meerdere ideeën uitgewerkt. Samen bespreken we de mogelijkheden, het budget en de uitvoering.

Het definitieve ontwerp is het uitgangspunt voor het beplantingsplan met bestellijst, het matenplan met instructies en materialen lijst. Dit kan worden aangevuld met een plan van aanpak. Aansluitend volgt de uitvoering. Of u dit nu zelf wilt doen of laat doen door een hovenier in één of over meerdere jaren.

U krijgt de tuin van uw dromen.

%d bloggers liken dit: